Nevesty

Hana, Mery a Simona: Najkrajšie seriálové nevesty široko-ďaleko, ktorá je vaša naj?

Pozrite si krásne fotky.

Vo finále druhej série Divokých koní nás čaká svadba. To sme vám prezradili už pred niekoľkými dňami spolu so svadobnými fotkami všetkých troch ústredných párov seriálu. Neprezradili sme vám však, pre ktorí z nich sa svadobný sen stane realitou. Preto by sme ešte radi podporili vaše hádačské schopnosti. Postaví sa pred oltár Mery, Hana alebo Simona?

Každá má toho vyvoleného, no len jedna z nich si ho vezme za muža. Ktorá to podľa vás bude? A ktorá je podľa vás najkrajšou nevestou? Nie je ľahké si vybrať, vo svadobných šatách (ako aj za iných okolností) to pristane všetkým trom. Ako vás však poznáme, vy máte svoju favoritku! Ktorá to je? Dajte nám vedieť v komentári na facebooku!

Nezabudnite, že Divoké kone vyvrcholia finálovým týždňom už od tohto pondelka 4. januára o 17:00 na JOJke, uvidíte spolu 7 epizód, pondelok, utorok a štvrtok po dve, v piatok 8. januára nás čaká veľké finále!

?theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Herca Marka Igondu, jedného z našich troch potenciálnych ženíchov, sme vyspovedali - ťahal si vaše divácke otázky. Odpovede nájdete na facebooku!