Divoké kone - Simona dubáň koniec

Simona konfrontuje Dubáňa: Povie jej konečne pravdu?

Čo bude nasledovať potom?

Simona už má jasno v tom, že v právnikovi Dubáňovi nenašla princa na bielom koni z rozprávky. Naberie odvahu na to, aby čelila krutej realite a konfrontuje ho ohľadom toho, že ju zneužil na svoje plány. On sa prizná a povie jej, že o Juditinom pláne nevedel od začiatku a podieľal sa na ňom. Ako zareaguje Simona? Je to definitívny koniec ich lásky?

MeryLukášovi druhú šancu, ale vyžaduje od neho úplnú úprimnosť. Šušo pochopí, že jeho varovanie nemalo na Mery vplyv. Nemá však v pláne to nechať len tak. Lukáš si chce napraviť vzťahy s Imrom, on ho odmieta omilostiť. Mery povie, že sa mu podarilo s otcom zmieriť.

Veľkého Džona čaká romantický večer s Lenkou. Nevie však, čo má robiť s Lenkou, aj sám so sebou. Potrebuje od chlapov zopár užitočných rád. Nakoniec odchádza na rande poriadne potužený alkoholom. Na druhý deň prichádza do práce s poriadnou opicou a poriadnym oknom. Lenka odhalí, že Džon k nej v noci neprišiel. U koho však strávil noc? Sledujte Divoké kone v dvoch častiach za sebou už dnes o 17:00 na JOJke!